Beste Lichtgewicht Haardroger Föhn met Diffuser Opzetstuk

Ben jij op zoek naar een goede, krachtige föhn met onder andere een diffuser opzetstuk? De föhns van MAE zijn krachtige, lichtgewicht haardrogers. Onze goede ionische haarföhn droogt je haar in een handomdraai!

De Beste Ionische Föhn producten met Haar Diffuser

De MAE haardrogers zijn stiekem een multistyler… Door de bijgeleverde opzetstukken, onder andere een haar diffuser en een concentratie kop, is het de ideale krul föhn. De krachtige, maar lichtgewicht haarföhn droogt je haar 5.5x sneller dan de traditionele warmte föhn. Zowel voor krullen als voor stijl haar een perfecte match! Of ga jij liever voor de andere opzetstukken?

Ionische Föhn: Wat is het precies?

Een ionische föhn zorgt ervoor dat de haar schade geminimaliseerd wordt door middel van negatieve ionen. De ion fohn van MAE voorkomt gespleten haarpunten, maakt je haar minder pluizig en zorgt voor silkysmooth glanzend haar!

Breeze Hairdryer is 5.5x krachtiger dan een gewone fohn

Is de haardroger voor meer volume, krullen of stijl haar?

De haardroger van MAE is een goede föhn voor krullen. De haar föhn voor krul wordt gecreëerd met behulp van het diffuser opzetstuk, wat een resultaat geeft van een professionele haardroger. De krul föhnen is nog nooit zo makkelijk en snel geweest! Naast dit opzetstuk bieden wij ook een airwrap door de perfecte krul, een stijlkam, borstel en nog veel meer opzetstukken aan. Hiermee ziet jouw haar er elke dag uit alsof je net van de kapper komt.

Is de MAE haardroger de beste föhn met diffuser?

De föhns en (pro) airstylers hebben een diffuser als opzetstuk, wat het stijlen van jouw natuurlijke krul een stuk gemakkelijker maakt. De föhn met grote diffuser zorgt voor meer definitie van de haar krul. Doordat de föhn met opzetstuk geleverd wordt, zit je met 1 aankoop goed! Naast de diffuser kop wordt er ook een concentratie kop bijgeleverd voor het stijlen van het haar.

Welke föhn is de perfecte aankoop voor jou? Let hier op:

Bij MAE houden we er rekening mee dat we jou de beste föhns aanbieden. Bijvoorbeeld de Breeze Hairdryer met alle voordelen waarom jij deze haar föhn zou moeten aanschaffen. Hieronder volgen ze op een rijtje:
– Lichtgewicht föhn: Ideaal voor op reis!
– Compacte föhn: 60% kleiner dan traditionele föhns
– Professionele föhn: Resultaat zoals bij de kapper
– Hitte föhn: verschillende warmtestanden voor perfecte droging
– Krachtige föhn: 5.5x krachtiger dan traditionele haardrogers

MAE Breeze Hairdryer haardroger

Wist jij dat we naast de föhn ook verschillende airstylers aanbieden? Een airstyler biedt jou nog meer opties om je haar te stijlen hoe jij het wilt, inclusief warmte föhn. Meer lezen over deze producten kan hier.

Wij hebben onze Airstyler 5 in 1 vergeleken met de Dyson Airwrap, deze review vind je hier.
Meer interesse in wat wij van de Philips Airstyler vinden? Dat kan je hier lezen.

Deel het met je vrienden

Inhoudsopgave