De Beste 5 in 1 Airstyler Föhn Borstel zonder Hittebeschadiging

Vind jouw nieuwe 5 in 1 airstyler haarproducten van MAE, de föhnborstel zonder hittebeschadiging voor glanzend haar en volumineuze krullen.

De beste Airstyler 5 in 1 kopen

Wist jij dat een airstyler eigenlijk een multistyler is? De airstyler van MAE geeft een 5 in 1 optie door de verschillende opzetstukken voor glanzend haar en lang houdende krullen. Dit maakt de MAE Airstyler de beste Airstyler!

De Airstyler: Wat is het precies?

De MAE Airstyler is een Multistyler voor elk type haar. Door middel van airwrap creër je met 1 van de 5 opzetstukken jouw nieuwe hairlook.

Je begint met het drogen met de föhn. De hetelucht krultang zorgt voor volumineuze, perfecte krullen. De ronde volume krulborstel zorgt voor de finishing touch. Liever stijl? Daar is onze zachte, ontkrullende borstel perfect voor. Meer hierover kan je lezen in onze ‘Alles over de Airstyler’ blog.

Wat kan je met de 5 in 1 Airstyler?

Met de 5 in 1 haarstyler MAE kan je alle kanten op. De 5 in 1 föhn dient als krultang, haardroger, stijltang én borstel. En dat zonder hitte beschadiging!

De 5 opzetstukken hebben verschillende werkingen:
– Föhn: voor razendsnel (handdoek)droog haar
– Zachte, onkrullende borstel: voor extreem zacht en glanzend haar
– Ronde volume borstel: brengt je haar in model en zorgt voor extra veel volume
– Airwrap links & rechts: voor de perfecte krul!

5 in 1 airstyler

De 5 in 1 föhn van MAE is de beste airstyler op de huidige markt! De echte haarkruller zonder hitte.

Ik wil een airstyler kopen: waar let ik op?

Ben jij op zoek naar een nieuwe airstyler maar heb jij moeite met uitkiezen welke? Wij helpen je graag met het vinden van de beste! Het vinden van de juiste 5 in 1 haarstyler kan in het assortiment van MAE. De haartool van MAE biedt je een alternatief voor de duurdere varianten, zodat jij jouw haren in een handomdraai kan transformeren tot de perfecte blow-out. Tijd om jouw airstyler te kopen 😉

Airstyler vs Fohnborstel: wat is het verschil?

De MAE airstyler heeft meer opties in vergelijking met een fohn borstel. De airstyler 5 in 1 heeft vijf opzetstukken om verschillende haarstijlen mee te creëren, waar de föhnborstel gelimiteerd is aan maar 1 kopstuk en dus ook maar 1 haarstijl.

Het verschil tussen de airstyler en een stijltang en krultang is hierbij hetzelfde – de tangen hebben 1 vast opzetstuk waarmee de gewenste haarstijl gecreëerd kan worden, terwijl bij de airstyler de opties eindeloos zijn!

Daarnaast gaan wij verder dan de meeste aanbieders door onze PRO airstyler variant, deze heeft wel 9 opzetstukken in vergelijking met de reguliere 5. Nog meer mogelijkheden dus!

Wij hebben onze Airstyler 5 in 1 vergeleken met de Dyson Airwrap, deze review vind je hier.
Meer interesse in wat wij van de Philips Airstyler vinden? Dat kan je hier lezen.

Deel het met je vrienden

Inhoudsopgave