Airstyler 5 in 1 vs. Philips Airstyler: de beste keuze

Ben jij op zoek naar de beste keuze voor een airstyler? De MAE Airstyler 5 in 1 is een goede keuze om in je overweging mee te nemen. De Airstyler 5 in 1 is een stylingtool waarmee je alle kanten op kan met jouw haar. In deze blog nemen wij je mee in de vergelijking tussen de Airstyler 5 in 1 van MAE en de Philips Airstyler.

Voordelen van de Airstyler 5 in 1

De Philips Airstyler

Philips heeft meerdere varianten airstylers. De meest bekende is de Philips Fohnborstel, welke bestaat uit meerdere opzetstukken. De opzetstukken bestaan uit:
– Concentrator fohnkop
– Platte straightener borstel
– Ronde borstel
– Volumizer
– Verwarmde ronde borstel

Met de fohn borstel van Philips droog en style je, je haar tegelijk.

Review: Philips Airstyler 3000

Een bekende fohn borstel van Philips is de Philips Airstyler 3000, ook wel bekend als de BHA305/00. Deze variant heeft, in tegenstelling met andere airstylers, maar drie opzetstukken.
– Concentrator fohnkop
– Ronde borstel
– Verwarmde ronde borstel

Het unieke element van de Philips Airstyler 3000 is de borstel met intrekbare haren, waardoor het functioneert als fohn borstel en krultang in één. Echter lijkt in de praktijk dit opzetstuk niet een heel ander effect te geven dan de ronde borstel. De krul is even strak en blijft minder lang zitten.

Links een before shot van het haar en rechts een shot van het haar nadat de 5 in 1 Airstyler is gebruikt

De Philips Airstyler 3000 is een optie als je op zoek bent naar een fohn borstel, maar wil je graag strakkere krullen die lang blijven zitten raden wij een alternatief aan. Namelijk de Airstyler van MAE.

Review: Philips Airstyler HP8656

Naast de Airstyler 3000 van Philips is de HP8656 een bekende fohn borstel. Deze heeft meerdere opzetstukken, namelijk vijf. Deze zijn gelijk aan de variant die hierboven beschreven is, met daarnaast nog een volumizer en platte borstel.

De volumizer creëert op korte termijn echt veel volume, helaas zakt dit vrij snel weer uit. De platte borstel en een goede toevoeging als je op zoek bent naar het stijlen van het natuurlijke haar. Dit opzetstuk functioneert namelijk als een goede straightener.

De Philips Airstyler HP8656 is een betere optie dan de goedkopere variant van Philips, maar neemt niet de functie van een echte krultang over.

MAE Airstyler 5 in 1 vs. Philips Airstyler: Het verschil

Samenvattend zijn beide producten een goede keuze. Ben je puur op zoek naar een fohnborstel dan zijn de varianten van Philips een goede optie. Wil je graag meerdere opties en verschillende styles kunnen creëren, dan raden wij de Airstyler 5 in 1 van MAE aan. De voordelen van de Airstyler van MAE zijn:

– Bij MAE ontvangt u standaard vijf opzetstukken in plaats van drie, namelijk de volgende:
Airstyler 30mm links, Airstyler 30mm rechts, Föhn basis, Platte föhn borstel, Pre-styling haardroger, Ronde volume borstel;
– Bij MAE ontvang je ook een hitte beschermende handschoen, een handleiding en toegang tot onze tutorials over hoe het product het beste te gebruiken;
– De Airstyler van MAE bestaat uit airwrap opzetstukken met speciale techniek voor betere krullen, de airstyler opzetstukken bevatten namelijk de zo gehete coanda technologie en negatieve ionen wat resulteert in minder hitte beschadiging voor je haar;
– De MAE Airstyler creëert strakkere krullen die langer blijven zitten;
– De Philips Airstyler is goedkoper, maar je ontvangt minder voor de prijs.

MAE Airstyler 5 in 1 pakket

Samenvattend zijn beide airstylers goede opties als je op zoek bent naar een fohn borstel, maar zijn wij gek van de airstylers van MAE. Uiteraard zijn wij wel een beetje bevooroordeeld.

Bij MAE staan we voor blijven leren, ontwikkelen en constante verbetering van onze producten. Daarom blijven we testen en onze bevindingen met jullie delen.

Ben je benieuwd naar onze review over de Dyson Airwrap vs. Airstyler 5 in 1 van MAE? Deze kan je hier lezen.

Deel het met je vrienden

Inhoudsopgave