De MAE Airstyler: het beste Dyson Airwrap alternatief

Ben jij op zoek naar de beste keuze voor een alternatief voor de Dyson Airwrap? De MAE Airstyler 5 in 1 is een goede keuze om in je overweging mee te nemen. De Airstyler 5 in 1 is een stylingtool waarmee je alle kanten op kan met jouw haar. In deze blog nemen wij je mee in de vergelijking tussen de Airstyler 5 in 1 van MAE als airwrap dupe van de Dyson Airwrap.

Over de Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap een van de populairste hairstylers op de markt. Het heeft verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken om je haar te stylen en het heeft een speciale technologie die ervoor zorgt dat je haar niet beschadigd wordt.

Een groot voordeel van de Dyson föhn is dat het een zeer geavanceerde hairstylingtool is. Het heeft verschillende temperatuurinstellingen en het heeft een geïntegreerd koelsysteem waardoor je met 1 druk op de knop je haar kunt koelen. Dit zorgt ervoor dat je krullen langer in model blijven.

Daarnaast komt de Dyson Airwrap met een hoop meer opzetstukken. Hieronder een lijst met alles wat je nodig hebt:

  • Airwrap™ lang opzetstuk (40mm Ø) voor losse, veerkrachtige krullen en golven in beide richtingen, ontworpen voor langer haar
  • Airwrap™ lang opzetstuk (30mm Ø) voor linksom en rechtsom draaiende krullen met volume, ontworpen voor langer haar
  • Zachte gladmakende borstel voor meer controle en steil haar bij fijn haar, dankzij de verbeterde Coanda-luchtstroom
  • Ronde volumeborstel voor diep in het haar volume te geven en het haar in model te brengen terwijl het droogt
  • Filterreinigingsborstel om het filter gemakkelijk te reinigen
  • Gladmakende haardroger met Coanda-effect voor het drogen en gladmaken van het haar en het verbergen van opspringende haren met één multifunctioneel opzetstuk
  • Opbergdoos om de Dyson Airwrap™ multistyler met opzetstukken veilig en netjes op te bergen
  • Stevige gladmakende borstel voor het gladder maken van haar dat snel pluist, dankzij de stevige borstelharen en verbeterde Coanda-luchtstroom.
MAE Airstyler 5 in 1 pakket

Een nadeel van de Dyson Airwrap is dat het aanzienlijk duurder is dan de 5 in 1 airstyler. De airwrap van Dyson kost al snel 500 euro en dit is voor veel mensen buiten hun budget.

MAE Airstyler 5 in 1 vs. Dyson Airwrap: Het verschil

Er zit verschil tussen de 5 in 1 Airstyler van MAE en de Dyson Airwrap. Hieronder worden de belangrijkste beschreven:

Opzetstukken

De opzetstukken zijn ongeveer gelijk van beide varianten. Echter heeft de MAE Airstyler 5 in 1 maar 1 maat van het krul opzetstuk, waar Dyson 2 formaten heeft. Daarentegen heeft de MAE Airstyler Pro wel de 2 formaten. Meer informatie over deze variant vind je hier.

Opbergdoos

Bij Dyson ontvang je een leather case om je tool in te bewaren. Helaas krijg je bij MAE deze er niet bij. Echter neemt de Airstyler van MAE wel minder ruimte in beslag.

Technologie

De technologie is gelijk, bij beide airstylers wordt er gebruik gemaakt van de Coanda techniek.

Styling mogelijkheden

De styling mogelijkheden zijn gelijk, beide bieden meerdere opzetstukken die variatie kunnen brengen.

De Krul

De krul blijft even lang zitten. Met de Dyson creëer je iets compactere krullen in het begin, maar na een half uur is van beide styling tools het effect hetzelfde met het krul opzetstuk.

De Prijs

De prijs is het grootste verschil. Waar de Dyson Airwrap ongeveer 500 euro kost, is de MAE Airstyler 5 in 1 te krijgen voor €79,95!

Links een before shot van het haar en rechts een shot van het haar nadat de 5 in 1 Airstyler is gebruikt

MAE airstyler: is dé Dyson Airwrap dupe

Samenvattend zijn beide producten een goede keuze indien je op zoek bent naar een Airstyler. De Airstyler van MAE is een goed alternatief voor de Dyson Airwrap, de voordelen van deze dupe zijn:

– De Airstyler 5 in 1 van MAE is een stuk beter geprijsd dan de Dyson Airwrap. Het verschil is honderden euro’s!
– De Airstyler van MAE neemt minder ruimte in beslag vanwege minder opzetstukken en geen opbergdoos.
– Je ontvangt een hitte handschoen welke bij Dyson niet wordt meegeleverd.

De 5 in 1 Airstyler van MAE met afmetingen en gewicht

Samenvattend zijn beide airstylers goede opties als je op zoek bent naar een fohn borstel, maar zijn wij gek van de airstylers van MAE. Uiteraard zijn wij wel een beetje bevooroordeeld.

Bij MAE staan we voor blijven leren, ontwikkelen en constante verbetering van onze producten. Daarom blijven we testen en onze bevindingen met jullie delen.

Wil je meer weten over het verschil tussen de MAE Airstyler 5 in 1 en de Airstyler van Philips? Hierover kan je hier meer lezen.

Deel het met je vrienden

Inhoudsopgave