TIPS & TRICKS VAN MAE

Hieronder vind je een stappenplan hoe je de airwrap het beste kan gebruiken.
Daarnaast raden wij het aan om onze tutorial te bekijken.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de meest gestelde vragen beantwoord. Neem een kijkje of uw vraag er ook tussen staat. Wij helpen u graag!

De haarföhn is in principe geschikt voor elk haartype. Doormiddel van de verschillende opzet stukken kunt u uw haar in het gewenste model brengen. Heeft u stijl of krullend haar en u wilt het mooi glad krijgen zoals bij een echte blow-out? Dan kunt u de zachte föhnborstel gebruiken. Wilt u juist krullen maken? Dan kunt u de Airwrap kopstukken, links of rechtsom draaiend, gebruiken.

Door de nieuwe technologie trekt de draaikolk van de krultang de haren automatisch aan en wikkelt hij ze om het opzetstuk waardoor uw haren een prachtige gekrulde vorm krijgen. Hierdoor hoeft u zelf niet lastig pluk voor pluk het haar om de krultang te draaien. Echter, als u veel haar heeft zal u zoals verwacht langer bezig zijn met het haar in model brengen dan wanneer u minder haar heeft. Ook zal bij (zeer) kort haar de haarföhn meer moeite hebben met de haarplukken om het opzetstuk te wikkelen. Hetzelfde geldt met een ouderwetse krultang.

.

De haarföhn kent drie standen. Deze drie standen zorgen voor een verschil in temperatuur. Deze veroorzaken niet een verschil in de hoeveelheid lucht dat er geblazen wordt. Elke stand blaast dus even hard lucht. De temperaturen lopen op van warm naar heet.

Stand 1 is 35°C

Stand 2 is 65°C

Stand 3 is 95°C

De föhn heeft in totaal drie verschillende standen. Deze drie standen hebben allemaal een verschillende temperatuur, oplopend van warm naar heet. De eerste stand heeft een temperatuur van ongeveer 35℃. Dit is de koudste temperatuur die de haarföhn kan bereiken.  

Het resultaat van de haarföhn is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren dragen bij aan of het resultaat van de haarföhn lang blijft zitten. Éen van deze factoren is de dikte en zwaarte van het haar. Wanneer u erg zwaar en dik haar heeft zakken de krullen sneller uit dan wanneer u minder zwaar haar heeft. Ook ligt het eraan welke temperatuur u heeft gebruikt en voor welke model u bent gegaan. De kopstukken van de föhn geven namelijk allemaal een ander resultaat. Over het algemeen blijven krullen langer zitten wanneer er een hetere temperatuur wordt gebruikt. Ook raden wij aan om haar mouse te gebruiken bij het in model brengen van het haar. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de krullen langer blijven zitten. Natuurlijk heeft ook de weerconditie hiermee te maken. Bij een hevige storm of regenbui kunnen de krullen sneller uitzakken. Dit is eigenlijk hetzelfde als bij de meeste krul- en stijltangen.

Over het algemeen blijven de krullen lang zitten, ongeveer 24 uur, afhankelijk van de verschillende factoren en omstandigheden. Indien het resultaat niet is zoals gewenst dan kunt u gebruik maken van het 30-dagen bedenktermijn.

Als u niet tevreden bent, dan kunt u gebruik maken van ons 30-dagen bedenktermijn. Indien u nog in uw 30-dagen bedenktermijn zit (vanaf de besteldatum), kunt u de haarföhn kosteloos retourneren. Let op: de haarföhn dient in de originele verpakking en zonder gebruikerssporen geretourneerd te worden. Zodra wij de haarföhn in goede orde hebben ontvangen, krijgt u uw geld teruggestort op uw bankrekening.

Wilt u uw föhn retourneren binnen het 30-dagen bedenktermijn? Dan kunt u zich gemakkelijke aanmelden via deze link: https://mae.montareturns.com/ 

Als u op de link klikt kunt u uw ordernummer en e-mailadres invullen. Hierna zal er een retourlabel naar uw e-mailadres worden verstuurd, welke u op het pakket kunt plakken. Het pakket is dan gereed voor verzending en kan naar een verzendpunt gebracht worden. Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, duurt het 1 tot 2 weken voordat wij dit hebben verwerkt en zult u het geld binnen twee werkdagen teruggestort krijgen op uw bankrekening.

 

Naast dat wij een 30-dagen bedenktermijn hebben waarin u de haarföhn kosteloos kunt retourneren, bieden wij ook een wettelijke garantie van twee jaar. Indien uw haarföhn defect raakt kunt u ons garantieformulier invullen, waarna wij deze in behandeling nemen. Binnen twee werkdagen zullen wij een besluit nemen en u informeren over de uitkomst. Klantenservice staat bij ons op nummer één. Wij staan dan ook altijd voor u klaar wanneer u problemen heeft met de föhn of andere vragen heeft.

Ervaart u een defect aan de haarföhn dan kunt u contact met ons opnemen door een bericht via de website te versturen of te mailen naar info@maeofficial.com. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen door het garantieformulier naar u op te sturen. Wij helpen u graag verder.

  • Wilt u uw föhn retourneren binnen het 30-dagen bedenktermijn? Dan kunt u zich gemakkelijke aanmelden door hier te klikken. Als u op de link klikt kunt u uw ordernummer en e-mailadres invullen. Hierna zal er een retourlabel naar uw e-mailadres worden verzonden, welke u op het pakket kunt plakken. Het pakket is dan gereed voor verzending en kan naar een verzendpunt gebracht worden. Wanneer wij de föhn in goede orde hebben ontvangen, krijgt u een bericht en zult u het geld binnen twee werkdagen teruggestort krijgen op uw bankrekening.

 

  • Indien uw haarföhn defect is kunt u ons een bericht sturen via de website. Wij zullen de garantie dan in behandeling nemen en u verdere instructies geven voor het mogelijke opsturen van de haarföhn. 

 

  • Heeft u de haarföhn via bol.com besteld? Dan kunt u gebruik maken van het 30-dagen bedenktermijn van bol.com. Hiervoor kunt u een retourlabel aanvragen in uw (bestel)account op de website van bol.com. Ook via bol.com kunt u ons een bericht sturen, waar we u verder kunnen helpen.

Uw pakket wordt verzonden via PostNL. Als u het pakket vandaag besteld, heeft u hem bijna altijd de volgende dag in huis. Dit kan soms afwijken, dit is afhankelijk van PostNL.

We willen je graag laten weten dat we recentelijk ons verzendgebied hebben uitgebreid en nu ook naar België verzenden vanaf onze website. We zijn verheugd om onze klanten in België te kunnen bedienen en we kijken uit naar de mogelijkheid om nog meer mensen te bereiken met onze producten.

Heb je nog een vraag?

Kom gerust in contact wij reageren altijd binnen 2 werkdagen.

Email:                info@maeofficial.com
Instagram:       mae.commerce
Tiktok:               mae_commerce

Tel: 085 060 2812 (ma-vr: 09:00-17:00)