De Perfecte Haarstyling Producten voor Krullen & Stijl Haar

Wist jij dat MAE de beste haarstyling producten aanbiedt op gebied van tools? Wij hebben onder andere airstylers, multistyler, föhns, stijltangen en accessoires. Alle haarproducten voor krullen en haarproducten voor stijl haar. De perfecte haarstyler om te kopen vind je bij MAE!

Haarstyling: Welke producten moet ik kopen?

Haarstyling producten zijn items die jouw eigen haar optimaliseren. Zo heb je een haarstyler voor glanzende krullen, maar ook een haarstyler voor stijl haar. MAE biedt een ruim assortiment aan om jou perfecte haarstyling te kunnen bieden! Ga jij voor de airstyler 5 in 1, de airstyler pro, de föhn of liever de stijltang?

Krullen: Welke haarproducten zijn het beste?

Voor de meiden met krullen onder ons biedt MAE de beste haarstyler. Bij de föhn wordt een diffuser opzetstuk meegeleverd welke jouw natuurlijke krullen definieert. Ook als je geen natuurlijke krul hebt, heeft MAE een haarstyling oplossing – de airstyler met airwrap opzetstuk zorgt voor de mooiste, glanzende krullen!

Haarstyling Airstyler Pro

Glanzend, stijl haar: Welke haarproducten zijn het beste?

MAE biedt verschillende haarstylers aan voor glanzend, stijl haar. Zo hebben we een stijltang die binnen 15 seconden warm wordt. Maar ook andere haarproducten voor stijl haar – zoals de airstyler 5 in 1 of pro variant. Met de bijgeleverde stijlborstel maak jij je haar in een handomdraai glad en glanzend!

Haarstyling en technologie: Wat past bij mij?

Bij MAE hebben we voor iedereen een haarstyler die matched met jouw eigen haar en eigen wensen. De stijltang is voor het stijlen, glad en glanzend maken van het haar. De airstyler 5 in 1 is voor iedereen die beginnend is met verschillende stylen, waar de airstyler pro je meer opties geeft. Zowel de perfecte krul als glanzend stijl is hiermee te bereiken. Liever je natuurlijke krul? Met onze föhn styler met bijgeleverde diffuser kop breng jij meer definitie aan en creëer je meer volume.

negative ionen technologie haarföhn

Haarstyling en technologie: Is het schadelijk voor het haar?

Er gaat een gerucht dat haarstyling producten schadelijk zijn voor het haar. Bij MAE zijn wij er in gespecialiseerd om haar schade te minimaliseren door middel van negatieve ionen technologie en het gebruik van verschillende warmte- en luchtstanden in plaats van hitte. Het voorkomt gespleten haarpunten en realiseert glanzend, silky smooth haar. Creëer elke dag een andere look zonder je haar te beschadigen met de haarstyling producten van MAE.

Wij hebben onze Airstyler 5 in 1 vergeleken met de Dyson Airwrap, deze review vind je hier.
Meer interesse in wat wij van de Philips Airstyler vinden? Dat kan je hier lezen.

WIl je meer informatie over onze 5 in 1 Airstyler? Ook daar hebben wij een artikel over geschreven die je hier kan lezen. Of is toch de fohn meer voor jou? Lees het hier!

Deel het met je vrienden

Inhoudsopgave