Airstyler Pro vs. Dyson Airwrap: De Beste Keuze

Als je op zoek bent naar een handige haarstylingtool, dan is de kans groot dat je de term "airwrap" bent tegengekomen. De Dyson Airwrap is namelijk een van de populairste hairstylers op de markt op dit moment. Maar wist je dat er ook een alternatief is: de 5 in 1 airstyler? In dit artikel vergelijken we deze twee hairstylers met elkaar en bespreken we de voor- en nadelen van beide opties.

Als je op zoek bent naar een handige haarstylingtool, dan is de kans groot dat je de term “airwrap” bent tegengekomen. De Dyson Airwrap is namelijk een van de populairste hairstylers op de markt op dit moment. Maar wist je dat er ook een alternatief is: de Airstyler Pro van MAE? In dit artikel vergelijken we deze twee hairstylers met elkaar en bespreken we de voor- en nadelen van beide opties.

De Airstyler Pro 9 in 1

Laten we beginnen met de Airstyler Pro 9 in 1. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een hairstylingtool die negen verschillende functies heeft. Je kunt het gebruiken om je haar te krullen, te stylen, te föhnen, te borstelen en zelfs om golven te creëren. Hierdoor is de 9 in 1 Airstyler Pro een zeer veelzijdige tool die je voor verschillende kapsels kunt gebruiken. Een groot voordeel van de 9 in 1 Airstyler Pro is dat het een betaalbaar alternatief is voor de Dyson Airwrap, die aanzienlijk duurder is.

Daarnaast is de 9 in 1 Airstyler Pro makkelijk in gebruik. Het heeft een handvat waarmee je de tool goed kunt vasthouden en de knoppen zijn gemakkelijk te bedienen. Ook is het een lichtgewicht tool, waardoor het niet zwaar aanvoelt in je hand.

All-in-one multistyler 9 in 1 AirStyler Pro

Een ander voordeel van de 9 in 1 Airstyler Pro is dat het geschikt is voor alle haartypes. Of je nu dik of dun haar hebt, deze tool kan worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren zonder je haar te beschadigen.

  Dit is wat je krijgt bij de 9 in 1 Airstyler Pro:

  • Airstyler 30mm (links)
  • Airstyler 30mm (rechts)
  • Airstyler 40mm (links)
  • Airstyler 40mm (rechts)
  • Concentrator
  • Diffuser
  • Gladde borstel
  • Ronde borstel
  • Föhn kopstuk

  Daarnaast heeft de 9 in 1 Airstyler Pro een coolshot functie. Dit zorgt er voor dat je na het krullen van je haar, je haar niet een coolshot kan geven wat er voor kan zorgen dat je haren langer in model blijven.

  De Dyson Airwrap

  Nu gaan we verder met de Dyson Airwrap. Zoals eerder vermeld, is de Dyson Airwrap een van de populairste hairstylers op de markt. Het heeft verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken om je haar te stylen en het heeft een speciale technologie die ervoor zorgt dat je haar niet beschadigd wordt.

  Een groot voordeel van de Dyson Airwrap is dat het een zeer geavanceerde hairstylingtool is. Het heeft verschillende temperatuurinstellingen en het heeft een geïntegreerd koelsysteem waardoor je met 1 druk op de knop je haar kunt koelen. Dit zorgt ervoor dat je krullen langer in model blijven.

  Daarnaast komt de Dyson Airwrap met een hoop meer opzetstukken. Hieronder een lijst met alles wat je nodig hebt:

  • Airwrap™ lang opzetstuk (40mm Ø) voor losse, veerkrachtige krullen en golven in beide richtingen, ontworpen voor langer haar
  • Airwrap™ lang opzetstuk (30mm Ø) voor linksom en rechtsom draaiende krullen met volume, ontworpen voor langer haar
  • Zachte gladmakende borstel voor meer controle en steil haar bij fijn haar, dankzij de verbeterde Coanda-luchtstroom
  • Ronde volumeborstel voor diep in het haar volume te geven en het haar in model te brengen terwijl het droogt
  • Filterreinigingsborstel om het filter gemakkelijk te reinigen
  • Gladmakende haardroger met Coanda-effect voor het drogen en gladmaken van het haar en het verbergen van opspringende haren met één multifunctioneel opzetstuk
  • Opbergdoos om de Dyson Airwrap™ multistyler met opzetstukken veilig en netjes op te bergen
  • Stevige gladmakende borstel voor het gladder maken van haar dat snel pluist, dankzij de stevige borstelharen en verbeterde Coanda-luchtstroom.

  Een nadeel van de Dyson Airwrap is dat het aanzienlijk duurder is dan de 9 in 1 Airstyler Pro. De airwrap van Dyson kost al snel 500 euro en dit is voor veel mensen buiten hun budget.

  Airstyler Pro 9 in 1 Zwart opzetstukken

  Conclusie

  Als jij opzoek bent naar een hairstyling tool en je hebt een ruim budget dan raden wij de Dyson Airwrap aan. Deze is namelijk van hogere kwaliteit en geeft jouw nog meer mogelijkheden om je haar te styler. Als je op zoek bent naar een betaalbare hairstylingtool waarmee je prachtige krullen kunt maken en makkelijk te gebruiken is, dan is de MAE 9 in 1 Airstyler Pro zeker een alternatief.

  Deel het met je vrienden

  Inhoudsopgave